Alphakursus

Hjem / Alphakursus

Et kursus om tro og snak om livet

Kristendom er ikke så vanskelig. Alligevel savner mange at få mere styr på det med at tro. Andre er blot nysgerrige og vil vide mere om kristendommen eller have deres viden opfrisket.

Lemvig Indre Mission og Lemvig Bykirke har i flere år afholdt kursus om de grundlæggende spørgsmål i kristendommen, hvor der samtidig er mulighed for selv at stille spørgsmål.

Kurset strækker sig over 11 samlinger + en lørdag. Hver session indeholder mad, et kort oplæg og samtale til sidst, hvor du kan dele dine tanker. Hvis du på et tidspunkt ikke længere synes det er noget for dig, er det helt fint. Der er intet pres og ingen opfølgning.

Kurset hedder Alphakursus og bruges flere steder rundt om i landet. Kurset tilbydes som et aftenkursus på mandage og begynder med fællesspisning til bare 30,- kr. Deltagergebyr i øvrigt for hele kurset er 100,- kr. Kurset afholdes i Klippen, Østerbrogade 5 i Lemvig.

I uge 43 og 44 træffes Brian Christensen ikke. Pastor Christian Poulsen kan i stedet træffes på tlf 22355641.