Arne Aalbæk

Formand

Jeg er 53 år og gift med Solveig. Vi har 3 børn: Daniel (26 år), Mathias (24 år) og Hannah (21 år). Til dagligt arbejder jeg i Vestjysk Bank som pensions- og formuerådgiver.

Finn Mølgaard

Næstformand

Jeg er gift med Ketty Dahl. Vi bor på Thyholm, og sammen har vi Møldahlgaard Galleri, hvor Ketty sælger sine malerier. Jeg underviser på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing.

Søren Iversen

Bestyrelsesmedlem

Jeg er fiskersøn fra Thy og er Lemviger siden 1996. Jeg er godt gift med Lene, og vi har en voksen søn, Andreas.
Efter 46 år i Nordea Bank er jeg nu begyndt på tilværelsen som Livsnyder.

Randi Aillaud

Bestyrelsesmedlem

Jeg hedder Randi Aillaud, er gift med Erling,vi har tre børn, tre svigerbørn og 8 børnebørn. I mit arbejdsliv var jeg lærer, hvilket jeg holdt meget af. Nu bruger jeg min tid på meget andet, bl.a. biavl, strikketøj, skønlitteratur og keramik.

Marianne Eriksen

Bestyrelsesmedlem

Jeg er 45 år. Jeg er gift med Kristian, og vi bor i Lemvig. Vi har 4 børn: Nikoline (23), Simon (20), Lise (17) og Lærke (14). Jeg er uddannet køkkenleder i 1996, og har arbejdet som dagplejer i 13 år.

Fredag er præstens ugentlige fridag.

Vi holder dine data private, og deler dem kun med tredjeparter, der gør denne ydelse mulig. Læs vores privatlivspolitik.

Kom og vær med

Vi glæder os til at møde dig

Det glæder os rigtig meget som bestyrelse at se vores kirke trives og vokse. Det er lykkedes os at søge midler hjem til nogle projektet, så vi i en periode kan have vores præst Brian Christensen på fuld tid.