Hjem / Konfirmation

Vi glæder os over de unge mennesker

Hvis man ønsker at blive konfirmeret i Lemvig Bykirke, så kan man tilmelde sig konfirmand-undervisningen hos pastor Brian Christensen.  Det bliver en spændende blanding af fortælling, samtale, praktiske aktiviteter, computerspil, bibelfræs og meget mere.

Lemvig Bykirke har siden sin oprettelse i 2012 haft konfirmandhold og det tilbydes også i 2019/20.
Undervisningen begynder den første uge i oktober og der holdes konfirmations-gudstjeneste St. Bededag d. 8. maj 2020.

Man kan indskrives til undervisningen ved henvendelse til Brian Christensen, mobil 29433137.

Herunder kan du se en video, som præsten lavede til konfirmationsgudstjenesten i 2017. De to konfirmander var blevet væk, så derfor tog Pastor Brian ud i byen for at finde dem. Han vidste, at deres fritidsinteresser var håndbold og kajak-roning.

I uge 43 og 44 træffes Brian Christensen ikke. Pastor Christian Poulsen kan i stedet træffes på tlf 22355641.