Liv og relationer

Hjem / Liv og relationer

Foredrag om de vigtige relationer i livet

Hverdagslivet rummer mange udfordringer på arbejde, i familien og parforholdet. Det kan være livgivende at blive opmærksom på hvordan man indgår i forskellige relationer.

Derfor indbyder Lemvig Bykirke i foråret 2020 til en foredragsrække med temaet ”Liv og relationer” i Klippen, Østerbrogade 5A, hvor der vil være foredrag, samtale og et veldækket kaffebord.

Pris pr. aften: 50 kroner

Alle er velkomne.

Mandag d. 3. februar kl. 19.30-21.45

“Alle der kan opføre sig ordentlig, gør det” v/ Pernille Nørbye, fællesskabskoordinator, Lemvig

Mandag d. 16. marts kl. 19.30-21.45

“Udfordringer ved at være familie i dag” v/ Kristian Andersen, familiekonsulent, Tarm

Mandag d. 18. maj kl. 19.30-21.45

“Mødet med svær sygdom og død” v/ Kristin Enevoldsen, overlæge, Vejle

Fredag er præstens ugentlige fridag.