Profile Category: Bestyrelsen

Hjem / Bestyrelsen
Arne Aalbæk

Arne Aalbæk

Jeg er 53 år og gift med Solveig. Vi har 3 børn: Daniel (26 år), Mathias (24 år) og Hannah (21 år). Til dagligt arbejder jeg i Vestjysk Bank som pensions- og formuerådgiver.

Finn Mølgaard

Finn Mølgaard

Jeg er gift med Ketty Dahl. Vi bor på Thyholm, og sammen har vi Møldahlgaard Galleri, hvor Ketty sælger sine malerier. Jeg underviser på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing.

Søren Iversen

Søren Iversen

Jeg er fiskersøn fra Thy og er Lemviger siden 1996. Jeg er godt gift med Lene, og vi har en voksen søn, Andreas.
Efter 46 år i Nordea Bank er jeg nu begyndt på tilværelsen som Livsnyder.

Randi Aillaud

Randi Aillaud

Jeg hedder Randi Aillaud, er gift med Erling,vi har tre børn, tre svigerbørn og 8 børnebørn. I mit arbejdsliv var jeg lærer, hvilket jeg holdt meget af. Nu bruger jeg min tid på meget andet, bl.a. biavl, strikketøj, skønlitteratur og keramik.

Marianne Eriksen

Marianne Eriksen

Jeg er 45 år. Jeg er gift med Kristian, og vi bor i Lemvig. Vi har 4 børn: Nikoline (23), Simon (20), Lise (17) og Lærke (14). Jeg er uddannet køkkenleder i 1996, og har arbejdet som dagplejer i 13 år.

Profiles

Fredag er præstens ugentlige fridag.