Indlæser Begivenheder
03
marts
søndag

Ekstra ordinær generalforsamling

3. marts kl.12:30 - 13:00
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bestyrelsen er blevet opmærksom på, at SKAT ønsker en præcisering af opløsnings-paragraffen for trossamfund og at det kan få betydning for Lemvig Bykirkes ret til at give fradrag for gaver. Vi har endnu ikke fået besked fra SKAT om at ændre i vores vedtægter, men det forventer vi snart at få.

Derfor vil vi gerne være på forkant og indkalder hermed til en ekstra ordinær general forsamling med det ene punkt at ændre opløsnings-paragraffen. Da en generalforsamling skal varsles senest en måned før på Lemvig Bykirkes hjemmeside indkalder vi hermed til ekstra-ordinær generalforsamling efter gudstjenesten søndag d. 3. marts 2024.

Dagsorden

  1. Valg af dirigent og referent
  2. Forslag fra bestyrelsen om ændring af §9 stk 1 i Lemvig Bykirkes vedtægter.
  • 9 stk 1 gældende :

Ved opløsning af menigheden overgår alle aktiver til Evangelisk Luthersk Netværk (ELN), eller lignende arbejde, hvis ELN ikke eksisterer.

  • 9 stk 1 foreslået:

Hvis frimenigheden opløses, tilgår foreningens formue foreningen Evangelisk Luthersk Netværk, CVR-nr. 31705347. Skulle Evangelisk Luthersk Netværk blive opløst, vedtages en anden forening med tilsvarende formål, som er hjemmehørende her i landet eller i et andet EU/EØS-land og har et almenvelgørende eller på anden måde almennyttigt formål.

  1. Eventuelt
Details
Dato: 3. marts
Tidspunkt: 12:30 - 13:00

Giv din respons

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort.